onsdag, maj 09, 2012

En annan sak jag funderat på. M tycker att jag är det vackraste, underbaraste , sexigaste och kvinnligaste som finns just nu.


Själv känner jag mig bara tjock, klumpig och otroligt osexig! Kommer man nånsin till den punkten då man känner sig vacker och fin med sin putande mage? Det som är där är ju otroligt fint, men förändringarna med min kropp är ändå inte så smickrande i mina ögon. Nu har ju verkligen inte jag knappt gått upp alls i vikt och egentligen syns det inte så mycket att jag är gravid utan bara från sidan. Men man själv känner ju, framför allt med alla sina kläder. Inget sitter som det ska längre ju.


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

Nilla nill@hotmail.se sa...

i början är det ju helt ok att vara gravid! lite tightare byxor, lite större tuttar, liten kula på magen - bara gulligt.

sista månaderna däremot är det lagom gulligt när man vaggar fram, tjock som en flodhäst med krämpor överallt. så njuuuuuut nu!

Linda E. sa...

Jag har aldrig känt mig speciellt snygg då jag har varit gravid. I början är det jobbigt att inte känna igen sin kropp och i slutet är det bara fysiskt jobbigt. Jag är glad för att jag har fått tillbaka min kropp nu, även om den fortfarande inte riktigt går att känna igen.

Köp sköna och nya kläder! Det hjälper att känna sig bekväm i kläderna i alla fall.

Alexandra L sa...

Ha aldrig gillat min kropp när jag varit gravid... Visst, först längtade man efter magen men d ändra snabbt! Å sist hade jag riktig ångest. Hade kommit ner i min önskevikt å kunde ha snygga kläder så graviditeten "förstörde" allt. Ångrar int alls att Lill-T kommit förstås :) å sambon gillade mig oxå som gravid... Fattar int varför, för jag gick upp i vikt kan jag lova. Sluta nånstans 20+ :o nu har jag tack å liv "bara" 6 kg kvar.

soffifee sa...

Jag hatade att vara gravid. Mycket på grund av just alla förändringar. Och så alla hormoner.
Det är meningen att man ska vara så himla lycklig och älska den där magen, jag har mest tyckt det varit jobbigt. Men såklart älskat den där varelsen där inne. Och sen är det ju häftigt att vara gravid! Helt klart.

Tesa sa...

Pilla: Haha sant när den var ganska liten var det ju okej faktiskt. Som du säger bara gulligt! :) Men krämporna har redan kommit och kulan nu är alldeles för stor tycker jag för att det ska vara gulligt.

Linda, Alexandra och lillasyster: Nej precis med alla förändringar i kroppen och hormoner känner jag mig inte alls bekväm. Tänkte i början att det beror på min ålder lite, trettio och liksom vant mig vid att det är så här min kropp kommer se ut nu. Och varit nöjd och glad med det. Och nu liksom börja om på ruta ett lite känns det som.


Menmen. Trots allt är det ju helt otroligt att få uppleva att vara gravid inte alla som får. Så självklart är man glad över det! :)

Anonym sa...

Är nog helt individuellt det där hur man känner sig. Själv kände jag min fin och snygg som gravid! Var absolut stolt över min mage :) Är nöjd med min kropp annars också och även nu efter graviditeten. Kanske beror på vad man har för förhållande till sin kropp före också?