måndag, maj 04, 2009

16!

Var till labbet imorse och dom tömde mig ordentligt på blod. 16 provrör fulla! Så nu får vi verkligen hoppas att dom visar vad som är fel på mig.
Bara den eviga väntan kvar ..

7 kommentarer:

Sofie sa...

Usch. Håller alla tummar för att du ska få något svar på vad det är.. Och att du blir bättre snart!

mamaMill sa...

Hoppsan, tror 16 var nån slags rekord :p

Alexandra sa...

Hur länge måste du vänta?? Hoppas verkligen du får svar på allt. kram

Matilda sa...

16?! Usch då! Hoppas med dig! Kram

Nilla nill@hotmail.se sa...

Ja den där känslan känner jag alltför väl igen. Vet att den där väntan kan vara ordentligt knäckande. Men nu tror jag efter 16 rör (jo rekord, jag tog som mest 14 rör) att de kommer att finna det de söker. Snart tror och hoppas jag att du mår mycket bättre igen. Love you!

Tesa sa...

Ja tyvärr så måste jag nu vänta nästan tre veckor innan jag får svar på proverna. Var tydligen så många prover som skulle skickas iväg. Och det suger, vänta i över en månad på att få veta vad det är som är fel.
Och 16 var nog absolut rekord, iaf för mig! :)
Det som känns mest jobbigt är just väntan och att dag in och dag ut gå runt med den här smärtan i lederna. Men finns inte så mycket mer att göra än just vänta..

mari sa...

dom tog 13 rör av mig en gång.. det visade sig sen att jag hade lunginflammation :) så länge dom sticker bara en gång så kan dom ta hur mkt dom vill tycker jag.. :) hoppas du får någon rätsida i din mystiska sjukdom!!