fredag, maj 01, 2009

Så var helvetet tillbaka..

Jaha efter att min mystiska sjukdom bara försvann i julas så är den nu tillbaka tio gånger värre. Har gått i två veckor nu med otroliga krämpor i så gott som alla leder i kroppen. Började förra veckan med att jag hade svårt att komma upp ur sängen på morgonen och svårt att sova. Hade så himla ont i knäna och höften. Framåt veckan blev det bara värre och värre. Så i måndags var jag tvungen att ta mig till akuten. Hade då två svullna fötter, två svullna händer och handleder. Hade som stora knutar på händer som gjorde att jag hade svårt att greppa saker . Kände mig verkligen som ett kolli. Kunde inte ta vara på mig själv..
Läkar besöket var i alla fall bra, kändes faktiskt som det var en bra och seriös läkare den här gången. Som förstod att jag vill och behöver få svar på vad det är för fel på mig. Dock så hade han inte så glada nyheter. Han trodde att det absolut var reumatism jag hade fått. Men jag vet fortfarande inte hundra att det är det. Ska i veckan ta en massa nya prover och även träffa en specialist. Så nu håller jag alla tummar jag har på att jag inte är så sjuk..

4 kommentarer:

mamaMill sa...

Skulle vara på tiden att få det bekräftat/obekräftat iaf!!

Alexandra sa...

Men fy vale!!! Det skulle ju inte va så kul. Skönt att få veta vad det är förstås. Jag håller tummarna för dig. Lät som du fick träffa Petter på akuten (läkaren) han hade jag när jag låg där på påsken, han var superduper bra tyckte jag. krya på dig!
kram

Nilla nill@hotmail.se sa...

Här håller vi alla tummar i världen för att det inte är något allvarligt! Hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver nu och att du snabbt blir bättre. We love you!

Tesa sa...

Ja nu är det bara att vänta och se vad som händer. Och hoppas på att dom hittar felet så fort som möjligt så jag kan få medicin och bli frisk.