måndag, februari 22, 2010

Nej nu!

Nej efter mitt inlägg som jag just skrivit blir jag så less på mig själv! Nej jag tänker inte sitta här och tycka synd om mig själv! Jag ska ut , träffa vänner, handla, kika på stan! Få lite miljöombyte. Idag tänker jag inte tillåta mig själv att ha en dålig dag, den ska bli bra! :)

3 kommentarer:

Nilla nill@hotmail.se sa...

sötis syster! jag hoppas att du får en alldeles toppenbra dag och att din nya energi håller i sig =) längtar efter dig! puss puss!

Matilda sa...

Låter bra det! Mycket hänger på inställning faktiskt. Jag brukar ofta behöva säga åt mig själv att rycka upp mig. Mitt liv är inte alls så hemskt som jag vill få det till! =)
Finns här om du behöver prata. Det vet du! Kram

Tesa sa...

Pilla: ja den höll i sig igår iaf, lite sämre idag. Men ändå en helt okej dag! :) längtar efter er oxå massor! puss och kram

Tilda: visst är det så att inställningen gör otroligt mycket! men ibland är det såna dagar då det inte hjälper hur mycket man än försöker peppa sig själv och umgås med goda vänner. Ibland funkar det inte bara. Men jag ska ta tag i det nu . Tack för att du finns till om jag behöver det! :) Kram