fredag, juli 01, 2011

Ännu vecka

Den här veckan har verkligen rusat förbi. Kan inte fatta att det redan är fredag imorgon! Vilket innebär att det närmar sig semestern ännu mera. Och jag längtar!
Den här veckan har av nån anledning varit otroligt tung. Extremt trött på kvällarna, men ändå otroligt svårt att somna. Sen får man dra sig upp ur sängen, och nästan lyckats försova mig varje morgon ( ändå hunnit till jobbet i tid i alla fall ) Sen helt slut så fort jag lämnat jobbet. Orkar inte göra nånting på kvällarna. Vill bara hem och lägga mig på soffan. Men Två dagar jobb kvar, ynka två dagar! Sen EN hel dag ledig innan ännu en sex dagars vecka jobb.
I helgen är det dags att lämna hemmet ännu en gång. Känns som man inte gjort annat än sovit borta nu sista tiden! ( Nej inte hos nån ny flört ) På lördag direkt efter jobbet bär det av till Geta hem till T och D. Grilla, åka båt och dricka en hel del vin! Sen tar vi båten till Bastö och går på Country festival. Har ju liksom blivit lite av en tradition det. Hör sommaren till! Båten hem till Geta igen och spendera natten där och hela söndagen. Då det blir att lyxa till det med brunch! Och förhoppningsvis mer båtåkande och sol och bad. Har ju fortfarande inte tagit årets första dopp än! Längtar redan till lördag kväll! Lite minisemester!

Inga kommentarer: