måndag, augusti 23, 2010

Helgen

Helgen har varit toppen. Började första veckan efter semestern med att jobba måndag till lördag. Men på fredagen kände jag att jag behövde få komma ut umgås med mina vänner och bara vara. Hade en riktigt dålig dag så. Slutade jobba klockan sju, snabbt hem och byta om sen till Texas Long Horn och käka med några vänner. Var riktigt gott och trevligt. Hälften av gänget gick efter vi ätit färdigt men vi andra tre satt kvar drack lite till sen drog vi vidare till Arken så klart! Dansade massor och hade verkligen skitkul! Hann se Rigo också ( från Latin Kings, Infinite Mass ) och dansa ännu mera till honom. Men fick lov att lämna krogen runt två snåret eftersom man skulle upp och jobba klockan nio på lördagen.
På lördagen efter jobbet var det bara att stressa hem och göra sig i ordning igen för sen var det middag med jobbet på Äventyrs Golfen! Riktigt trevligt och gott det med. Sen mötte rara T och D upp oss där för den årliga pubrundan! Och cheferna med sambos haka på, det var en rolig överraskning!
Så kvällen slutade som vanligt med Arken till stängning. En tur via lillaholmen och Korv Görans med G och O. Sen hem och sova. Hade ju gäster som sov över också.
En helt klart härlig och rolig helg med alla mina goa vänner! Tack för att ni alla finns ( även ni som inte var med!) ♥

Inga kommentarer: