måndag, maj 19, 2008

Helgen

I lördags åkte vi då över med Ålandsfärjan.. Blev himla stressigt när vi skulle kliva på båten, F, jag, T och L var nere i hamn ca 20 minuter före båten skulle gå.. Så vi satt där och vänta på dom andra två.. Och självklart var dom de sista som klev på båten.. Sena som vanligt med andra ord.. Börjar lessna på den stilen alltså, tycker att det är fult gjort mot oss andra som är färdiga i tid.. Men men ..
Buffén var väl så där egentligen, maten var nog inte jätte god.. Men den gick ner iaf, med lite vin till så.. ;)
Drack faktiskt inte särskilt mycket, var helt slut efter jobbet så.. Men det var iaf en trevlig resa. Vi blev dessutom filmade uppe i baren på resan hem! ;) Han sa att han filma nåt om att Ålandsfärjan snart var borta.. Nån typ av dokumentär.. Sa att vi kunde gå å titta på oss själv på museét om 20 år!! ;)
När vi kom iland här hemma for F, T och L till arken.. Duktiga jag for faktiskt hem! Kändes bra på söndagen att vakna upp utan att vara bakis.. ;)

Så på söndagen hade vi planer på att åka båt och grilla på nån liten kobbe med C och J .. Men tyvärr så var ju vädret inte det bästa.. Så det blev att grilla hemma hos oss istället. Men det var skoj det med! Vi spelade lite buzz oxå, å det gick ju som det gick..

Var iaf en skön och lugn helg! Längtar efter flera såna! ;)

Inga kommentarer: