torsdag, maj 20, 2010

Johnossi

I torsdags morse vid åtta tiden klev jag och N ombord på Rosella för att bo en natt i Stockholm och gå och se Johnossi. Trötta var vi men N ringde sin vän som jobbar på båten så vi fick äta frukost med henne i mässen. Så båtresen gick förvånansvärt fort!

Väl framme i Stockholm så kom söta lillasyster upp med biljetterna för konserten och följde med och shoppa lite. Så det blev nästan en hel dag på stan. Lillasyster lämnades efter lunchen ungefär. Vi gick på stan en stund till sen tog vi tunnelbanan ut till hotellet. Började göra oss i ordning och drack lite vin!
Sen blev det mer vin, varsin liten Baileys. Så lite små onyktra gick vi ner till hotellbaren och drack varsin Spanish coffe och nån läskig drink. Då vi fastnade på hotellet liiite för länge så lyckades vi bli sena till konserten. Så vi missade nån låt i början. Men det gjorde inget , för dom var grymt bra! Hade lite otur under spelningen bara, två gånger fick dom strömavbrott. Men publiken fortsatte sjunga . :)

När konserten var slut kände vi oss inte färdiga för kvällen så vi hitta två krogar till som vi hann besöka. Innan vi blev allt för fulla och var tvungna att åka tillbaka till hotellet.

Lite små bakis ( eller fortfarande fulla) när vi steg upp så frukosten blev stillsam. Sen hann vi checka ut, ta tunnelbanan tillbaka in till city och surfa en timme på centralen. ( klarade oss inte längre utan facebook) Efter det var det hemresa. Träffade vännen på båten igen och åt middag i mässen. Hemma på ön vid sex tiden, trötta och slitna som få. Men gud vad vi hade roligt!!













Inga kommentarer: