fredag, september 16, 2011

Sällskapssjuk

Dom flesta tycker att det är ganska skönt att få vara själva ibland, ensamma. Kunna ta det lugnt och göra precis vad man vill.
Men jag har insett att jag är långtifrån sån. Vill ha folk runtomkring mig. Blir ju sjukligt rastlös när jag är hemma själv. Idag direkt efter jobbet drog kombon J hem till Sverige. Och kommer inte hem igen förrän söndag kväll. Och här sitter jag nu hemma själv, slutade jobba vid sex och hemma ca halv sju. Fixade lite mat åt mig, passade på att uppdatera Ps3:an. Vek lite tvätt, diskade och gick ut med soporna. Spela Graveyard på maxvolym och torka av i köket. Så nu då?.. Göra nu ? Satt mig ner i soffan med datorn och tvn på i bakgrunden. Och redan kryper det i fingrarna. Har inga problem med att slappa och glo på tv eller bara hänga så länge jag har sällskap. Men ensam liksom. Det funkar inte. Tur att jag kan gå och sova relativt tidigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Morgondagen kommer nog gå betydligt fortare och kännas roligare. Jobba först nio till tre. Sen iväg och kika lite runt på Skördemarknaden. Och förhoppningsvis en hel del öl och vin , kanske nån Spanish coffee också på kvällen i sällskap av N.

Annars om nån har långtråkigt vet ni var jag finns! Har både öl och vin hemma ikväll också, eller kaffe bara för den delen :)

Inga kommentarer: